|
|
Brownies 12 stk. (á 5x5 cm) |
|
Bagetid: 25-30 min. Ovntemperatur: 175° almindelig oven. |
Ingredienser:
200 g smør200 g koge/bage-chokolade 70%. Plus evt. 20-40 g ekstra, der hakkes gorft og vendes i.4 stk. æg175 g rørsukker1 tsk vaniliesukker90 g mel3 spsk. bagekakao150 g valnødder |
Tilberedning:
1) Smelt smørret og chokoladen i en gryde og lad det køle af.2) Pisk æg og sukker og vaniliesukker til en luftig masse.3) Tilsæt mel og bagekakao - drys det gerne igennem en sigte.4) Hak valnødderne fint (og evt. ekstra chokolade) og vend det forsigtigt i.5) Bages i en smurt firkantet form, ca. 20 x 25 cm. Bages midt i ovnen.Tips:.På billedet er også pyntet med et tyndt lag overtrækschokolade og lidt guld-drys. |
[Udskriv opskriften] |
|
|