Ekstrom.dk  
   

Områder:

 



Opskrifter:

 

Brownies 12 stk. (á 5x5 cm)

Bagetid: 25-30 min. Ovntemperatur: 175° almindelig oven.
Ingredienser:
200 g smør
200 g koge/bage-chokolade 70%. Plus evt. 20-40 g ekstra, der hakkes gorft og vendes i.

4 stk. æg
175 g rørsukker
1 tsk vaniliesukker

90 g mel
3 spsk. bagekakao
150 g valnødder


Tilberedning:
1) Smelt smørret og chokoladen i en gryde og lad det køle af.
2) Pisk æg og sukker og vaniliesukker til en luftig masse.
3) Tilsæt mel og bagekakao - drys det gerne igennem en sigte.
4) Hak valnødderne fint (og evt. ekstra chokolade) og vend det forsigtigt i.
5) Bages i en smurt firkantet form, ca. 20 x 25 cm. Bages midt i ovnen.

Tips:.
På billedet er også pyntet med et tyndt lag overtrækschokolade og lidt guld-drys.


[Udskriv opskriften]
Eksekveringstid: 0.00439190s - Unikke besøg:  
Copyright © 2002 - 2020 Jan Ekstrøm - All rights reserved.