|
|
Boller (12 stk) |
|
Tilberedningstid: Ca. 2 timer.Hævning: ca. 30 min. x2Bagetid: 10-12 min. Ovntemperatur: 220° |
Ingredienser:
100 g smør, Lurpak2 dl mini-/sødmælk50 g gær1 æg, str. L50 g sukker1 tsk salt½ tsk kardemomme500 g hvedemelPensles med:Mælk |
Tilberedning:
1) Smelt margarinen og tilsæt mælken.2) Når margarine og mælk er "lillefinger varmt" hældes det i en skål og gæren tilsættes.3) Tilsæt de øvrige ingredienser. Melet tilsættes lidt ad gangen.4) Ælt dejen godt igennem - til den er fin og glat.5) Sættes til hævning (tildækket) i 30 min.6) Dejen skæres ud i 12 lige store dele (70 - 85 g dej pr. stk.) der formes og lægges på en bageplade.7) Herefter skal bollerne efterhæve (tildækket) på bagepladen i ca. 30 min. inden de pensles og bages. |
[Udskriv opskriften] |
|
|